Cum sa expui ‘operele’ copiilor. De furat idei!
Nu cred sa existe familie cu copii care sa nu stranga in timp tot felul de planse si opere ale copilului, fiecare din ele cu o poveste in spate. Eu, recunosc, am deja o colectie adunata de la gradinita, scoala, de acasa…si de peste tot unde o apuca pe Ema elanul creativ. Despre talentele ei am mai povestit eu in timp…aici cand se credea micuta Picasso, aici cand deja a trecut la etapa de creatii vestimentare, in care pana si Dolce & Gabbana cred ca plang de ciuda.
Oricum, ideea este ca mi-am propus sa pastrez cat mai multe din creatiile ei de peste ani, pentru ca au valoare sentimentala. Pot sa pariez ca financiara nu vor avea vreodata, dar eu tot vreau sa le pastrez! Asa ca am cautat de curand idei de expunere si am gasit cateva solutii super simpatice, pentru dosarul cu ‘idei furate’.
- Carligele colorate. Am vazut la un moment dat niste carlige din astea supradimensionate la un magazin cu produse chinezesti. Cred ca si pe la Jumbo alta data. Din pacate n-am link, dar sigur se gasesc si ideea pare super haioasa, nu?
- Sarme cu tablouri. Ideea asta cu sarme pentru perdele intinse oriunde gasesti niste spatiu…mi se pare geniala. Si slava Domnului, sarme din astea se gasesc in multe locuri. La IKEA de exemplu sunt multe variante si preturile incep de 19.90 ron, deci nici bugetul nu explodeaza, iar casa prinde culoare.
- Polite pentru poze sau tablouri. Recunosc, am acasa patru polite si sunt super multumita! Eu le-am folosit pentru poze din vacante, dar solutia se preteaza perfect si pentru lucrarile copiilor. Variante, tot la IKEA, de la 24,99 ron/ bucata. Peretele asta plin de poze sau desene chiar ca arata….wow!
- Rame asortate. Fie folositi rame albe, neutre, pentru o unitate de imagine…fie rame multicolore, dar din aceeasi gama. Solutii fel de fel si bugete accesibile, tot pe site-ul IKEA.
- Rame handmade. Nu-i greu deloc. Un pic de imaginatie, un pic de culoare, niste sfoara….si asa ia nastere o miniexpozitie improvizata pentru operele de arta ale talentelor din familie.
Acum, acestea fiins spuse, nu mai exista nicio scuza sa nu ‘expuneti’ la loc de cinste operele copiilor. Sper ca v-am dat si ceva idei si ceva de munca. S-auzim de bine!